Siamo a Kecskemét per presentare il progetto SALUS KONYHA durante l’evento “Dalla Terra alla Tavola”. Questo evento è un’opportunità straordinaria per mostrare il nostro impegno verso un’alimentazione sana e sostenibile, valorizzando i prodotti locali e le tradizioni culinarie.

Il menù speciale che abbiamo preparato per l’occasione include:

  • Sopa Coada
  • Strozzapreti al ragù di piccione

Con la partecipazione di esperti e chef rinomati come Barbara Bandiziol, Dóra Klára Tatai, chef Sergio Viti, Ferdinando Martignago e Tímea Széchenyi, siamo pronti a offrire un’esperienza culinaria unica. Questo evento non solo celebra il cibo, ma anche il legame tra la terra e la tavola, promuovendo uno stile di vita sano e consapevole. Vi aspettiamo per condividere insieme questa avventura gastronomica e culturale.

A SALUS KONYHA projekt bemutatására vagyunk Kecskeméten a „Földtől az asztalig” rendezvényen. Ez a rendezvény rendkívüli alkalom arra, hogy megmutassuk elkötelezettségünket az egészséges és fenntartható táplálkozás, a helyi termékek és a kulináris hagyományok ápolása mellett.

Az alkalomra készített különleges menü a következőket tartalmazza:

Sopa Coada
Strozzapreti galamb ragúval
Olyan neves szakértők és szakácsok közreműködésével, mint Barbara Bandiziol, Tatai Dóra Klára, Sergio Viti séf, Martignago Ferdinando és Széchenyi Tímea, készek vagyunk egyedülálló kulináris élményt nyújtani. Ez a rendezvény nemcsak az ételeket ünnepli, hanem a föld és az asztal kapcsolatát is, népszerűsítve az egészséges és tudatos életmódot. Várunk benneteket, hogy együtt osszuk meg ezt a gasztronómiai és kulturális kalandot.